Új korszak kezdődik az energiatermelésben és a hulladékgazdálkodásban.

Üdvözöljük a ThermoDeg Világában, ahol a korlátlan mennyiségű, tiszta, zöld energia mindenkinek a rendelkezésére áll, megfizethető, gyorsan megtérülő áron!



Küldetésünk, hogy megmentsük a világot a műanyaghulladékoktól és fenntartható módon termeljünk tiszta, zöld energiát.
 
A világ belefullad a műanyag hulladékok tömkelegébe.
A légkör, a tengerek, a növények és az állatok tele vannak mikró műanyagokkal.
Több mint 3 milliárd ember fogyaszt mikró műanyaggal erősen fertőzött élelmiszert, így fokozott veszélyben vagyunk mindannyian.


Az 5 Gyres Institute által közzétett új tanulmány szerint, amely az óceáni műanyaghulladékok halmozódásának a tendenciáját követi 1979 és 2019 között, azt állapítja meg, hogy a világ óceánjait több mint 170 billió műanyagrészecskéből álló „műanyag szmog” szennyezi, amelyek összegyűjtése esetén megközelítőleg 2 millió tonna súlyt alkotnának.


Nélkülözhetetlen szakpolitikai intézkedések hiányában a műanyagok óceánokba kerülésének sebessége körülbelül 2,6-szorosára nőhet 2040-ig – állapította meg a tanulmány.

A közelmúltban megjelent új jelentés szerint a világ rekordmennyiségű, egyszer használatos műanyaghulladékot termel, többnyire fosszilis tüzelőanyagokból előállított polimerekből, a műanyagszennyezés és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére irányuló globális erőfeszítések ellenére is.

Az ember- és környezetbarát Minderoo Alapítvány által összeállított második Műanyaghulladék- Gyártó Index szerint a világon 139 millió tonna egyszer használatos műanyaghulladék keletkezett 2021-ben, ami 6 millió tonnával több, mint 2019-ben, amikor az első Index megjelent.

A jelentés megállapította, hogy a két év alatt keletkezett többlet műanyaghulladék, csaknem egy kilogrammal (2,2 font) több a bolygónk minden emberére számítva és ezt a rugalmas csomagolások, például fóliák és tasakok iránti kereslet vezérelte ebbe a negatív irányba.

Hasonló tanulmányok, figyelmeztető cikkek sokaságai jelentek meg az elmúlt 40 évben, hogy figyelmeztessenek, bármely pozitív hatás kiváltásának eredménye nélkül. A műanyaghulladékok problémája rosszabb, mint valaha.

Mi lehet az oka annak, hogy már több mint négy évtizede elveszítettük a műanyagszennyezés elleni harcot?

Valószínűleg a profit megfontolások felülmúlták a környezetvédelmi és egészségügyi szempontokat, ahogy ez mindig is történt.

Lehet, hogy csatákat igen, de a háborút nem veszíthetjük el, mert a műanyagszennyezés komoly veszélyt jelent az egész emberiség létezésére.
 
Meg kell hallgatnunk a régi indián tanítását:
"Amikor Kivágják az Utolsó Fát, Megeszik az Utolsó Halat és Megmérgezik az Utolsó Patakot, Rájössz, hogy Pénzt Nem Tudsz Enni."
 
Talán azért veszítettük el a műanyagszennyezés elleni harcot, mert nem volt megvalósítható műszaki
megoldás a problémára.
 
A Megoldás Megérkezett: ThermoDeg™ Reaktor


ThermoDeg™ Reaktor 
egy olyan, saját technológiai világszabadalom alapján készül, amely a műanyagot, a gumit és a szerves veszélyes hulladékot a környezet szennyezése nélkül olcsó energetikai gázzá és olajjá bontja le, amely közvetlenül felhasználható vagy villamosenergia előállítására hasznosítható.
 
Egy ThermoDeg™ Mini Erőmű 530 négytagú család egész éves energiaszükségletét állítja elő műanyag hulladékból, helyben, olcsón, a környezet szennyezése nélkül, fenntartható módon. Mindeközben környezetbarát módon semmisíti meg a közel 7700 négytagú család által "termelt" műanyaghulladékot.

A ThermoDeg™ Mini Erőmű teljesen független, "szigetüzemű" energiaellátást tud biztosítani városok, kis-, közép- és nagyvállalatok számára, az alacsony üzemeltetési költségek és a befektetés gyors megtérülésének garanciájával.
 
De ki engedheti meg magának, hogy ebbe a forradalmi technológiába befektessen?

Bárki, akit érdekel a világunk megmentése.


Egy ötlet csupán:

A NATO tagországainak éves GDP-je 46.756.909 millió USD.
A tagországok elvárt éves katonai kiadása a GDP 2%-a, ami 935.138 millió USD.
A NATO-országok GDP-jük 2%-áért körülbelül 267.182 ThermoDeg™ Erőművet vásárolhatnak.
Mindösszesen 69.500 ThermoDeg™ Mini Erőmű tudná feldolgozni a világon 2021-ben keletkező 139 millió tonna egyszeri felhasználású műanyaghulladékot.

Tehát a NATO-országok egy éves katonai kiadásainak mindössze 26%-a megtudná oldani a műanyaghulladékok problémáját az egész világon.

És ne felejtsük el, hogy ez nem pénzkidobás, mint a katonai kiadások nagy része.
A 69.500 ThermoDeg™ Mini Erőmű 451.750 GWh villamos energiát és ugyanennyi hőenergiát fog
termelni.
A befektetés 5-6 éven belül megtérül.
Összehasonlításképpen: 2022-ben 828.000 GWh elektromos energiát termeltek az Egyesült Államok
szénerőművei.
A szénerőművek 80%-át bezárhatják az Egyesült Államokban, ha megépül a 69.500 ThermoDeg™
Mini Erőmű.
A szénenergia rendelkezik a legnagyobb szénlábnyommal az összes energiatípus közül.
 
Érdekes számok, ugye?
 
A ThermoDeg™ Reaktorok bevezetésével új korszak kezdődik az energiatermelésben és a hulladékgazdálkodásban.
A ThermoDeg™ technológia a hulladékgazdálkodás és a fenntartható energiatermelés internete lesz.
A ThermoDeg™ Reaktor-t használó cégek lesznek ezen iparágak új Google-ja és Facebook-ja.
 
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! 

Dr. Sipos László
THERMODEG CORPORATION
+36 30 9317 125

Comments